Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color grey color

Handicap Asiatic

Handicap Asiatic arrow Sistemul Martingale
Sistemul Martingale PDF Print E-mail

Sistemul Martingale by handicap-asiatic.net

Sistemul Martingale este foarte popular in cazinouri si poatre fi folosit si la pariurile sportive

Ce este mai exact Martingale?

Sistemul Martingale este foarte vechi, creeat pentru jucatorii din cazinouri, este usor de inteles: daca pierzi pariul (rile), mizele tale cresc progresiv pentru ati acoperi toate pierderile si pentru a optine profit la primul pariu castigat. De indata ce ai realizat profitul asteptat repeti strategia de la inceput si pariezi miza initiala. Urmatoarea formula este pentru a realiza suma de bani ca miza:

Miza= ( L+P)/(O-1)

unde:

L = totalul acumulat din pierderile anterioare
P = profit dorit
O = sanse decimale

Care sunt riscurile sistemului Martingale?

Marele dezavantaj consta in astpectul practic. Un esec al rezultatelor il forteaza pe parior sa riste o suma enorma de bani. Potrivit sistemului Martingale, dupa o srie de 5 pariuri pierdute avand sanse de doi, miza pentru pariul al saselea, trebuie sa fie de 32 de ori miza initiala.

Mai mult decat atat, sistemul Martingale in sine nu este un mod de a avea profituri pe termen lung. Singurul mod pentru un parior de a face acest lucru este sa calculeze probabilitatile cu mai multa acuratete decat bookmakerii. 

Pariuri Sportive

 

 

Handicapul Asiatic la Pariuri

Handicapul Asiatic
Forum

Totul despre handicap

Handicap-asiatic.net te invata cum sa pariezi corect folosind handicapurile asiatice disponibile la majoritatea caselor de pariuri. Poti incerca chiar acum sa pui in aplicare un pariu de tip handicap asiatic printr-un click pe un banner din partea dreapta.

Daca explicatiile cu privire la handicapul asiatic prezente aici nu iti sunt de folos atunci iti sugeram sa ne contactezi si iti vom oferi cu placere toate detaliile solicitate.

Incercam intotdeauna sa va oferim o descriere amnuntita despre acest tip de pariu si speram ca detaliile rpezente pe acest website va sunt de folos.

Case cu Handicap Asiatic

bonus gratuit 150 RON

Case cu Handicap Asiatic

bonus gratuit 150 RON

Handicapul Asiatic

Handicapul asiatic este singura modalitate de pariere atunci cand o echipa are de exemplu o cota prea mica pentru a putea fi luata in considerare.

Pe handicap-Asiatic.net veti gasi explicatiile amanuntite ale acestei modalitati de pariere, precum si informatii despre casele de pariuri online unde puteti intalni aceasta metoda de pariere.

E bine de stiu ca inafara de handicapul asiatic mai exista si un handicap clasic, in care exista tip de pariuri si pentru x, in cazul in care pariul nu este castigat nici de dvs. nici de casa de pariuri.

Case cu Handicap Asiatic

bonus gratuit 150 RON