Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color grey color

Handicap Asiatic

Handicap Asiatic arrow Sfaturile noastre
Sfaturile noastre PDF Print E-mail
 1. Niciodata sa nu va bazati pe numele unei echipe, incercati sa analizati situatia ei in clasament, ultimele meciuri si jucatorii accidentati sau indisponibili.

 2. Tineti cont ca intr-un meci orice rezultat este posibil, indiferent de echipe.

 3. Urmariti o echipa timp de cateva saptamani, apoi pariati linistiti in functie de forma si calitatea jocului acelei echipe.

 4. Nu pariati meciuri multe pe acelasi bilet! Exista sanse foarte mari ca unul dintre meciuri sa se termine indecis, cu un rezultat nefavorabil pentru dumneavoastra.

 5. Incercati sa speculati cotele cat mai mari oferite de casele de pariuri,  iar daca sunteti de parere ca o cota nu este suficient de mare pe masura riscului pe care il impune, atunci incercati sa ocoliti acel meci.

 6. Oferta este imensa, surprizele sunt multe, incercati sa le evitati si cu siguranta veti avea parte de un castig considerabil.

 7. Niciodata nu pariati cu sufletul : Ce inseamna acest lucru? Poate ca sunteti fan al unei echipe, este bine sa evitati acele meciuri la care participa echipa dumneavoastra favorita, deoarece o sa vedeti rezultatul cu alti ochi decat cei ai realitatii.

 8. Nu uitati, se joaca pe bani adevarati asa ca daca nu va permiteti sa pierdeti nu va permiteti nici sa castigati. E mai bine sa stati deoparte deoarece in acest "sport" nu exista o "a doua" sansa.

 9. Imaginati-va ca va luptati cu agentiile de pariuri. Cel mai rau lucru posibil ar fi sa le furnizati niste fonduri. Va dau poate cel mai important sfat, daca nu sunteti sigur ca vreti sa castigati, nu va apropiati de casele de pariuri ! Inainte sa alegeti un meci trebuie sa fiti 100% siguri ca o sa iasa castigator, astfel, chiar daca veti pierde o sa va dati seama ca nu a fost vina dumneavoastra,  pentru ca daca un meci analizat bine, va impune sa pariati pe un anumit pronostic si acesta nu iese, singurul vinovat este norocul, care paradoxal, lipseste.

 10. Nu incercati sa credeti ca sunteti un norocos, si ca orice bilet ati pune o sa-l castigati, numai pentru faptul ca acum 2 zile ati castigat un bilet care merita laudat.

 11. Nu pariati imediat dupa ce ati castigat sau pierdut un bilet. In acele momente aveti tendinta sa credeti ca lucrurile care merita analizate nu mai conteaza, si asta este o mare greseala.
Pariuri Sportive
 

Handicapul Asiatic la Pariuri

Handicapul Asiatic
Forum

Totul despre handicap

Handicap-asiatic.net te invata cum sa pariezi corect folosind handicapurile asiatice disponibile la majoritatea caselor de pariuri. Poti incerca chiar acum sa pui in aplicare un pariu de tip handicap asiatic printr-un click pe un banner din partea dreapta.

Daca explicatiile cu privire la handicapul asiatic prezente aici nu iti sunt de folos atunci iti sugeram sa ne contactezi si iti vom oferi cu placere toate detaliile solicitate.

Incercam intotdeauna sa va oferim o descriere amnuntita despre acest tip de pariu si speram ca detaliile rpezente pe acest website va sunt de folos.

Case cu Handicap Asiatic

bonus gratuit 150 RON

Case cu Handicap Asiatic

bonus gratuit 150 RON

Handicapul Asiatic

Handicapul asiatic este singura modalitate de pariere atunci cand o echipa are de exemplu o cota prea mica pentru a putea fi luata in considerare.

Pe handicap-Asiatic.net veti gasi explicatiile amanuntite ale acestei modalitati de pariere, precum si informatii despre casele de pariuri online unde puteti intalni aceasta metoda de pariere.

E bine de stiu ca inafara de handicapul asiatic mai exista si un handicap clasic, in care exista tip de pariuri si pentru x, in cazul in care pariul nu este castigat nici de dvs. nici de casa de pariuri.

Case cu Handicap Asiatic

bonus gratuit 150 RON