Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color grey color

Handicap Asiatic

Handicap Asiatic arrow Planul Miza
Planul Mizei by handicap-asiatic.net PDF Print E-mail

Planul miza

Alegerea unui plan-miza este o parte importanta a succesului pariurilor sportive si inca odata este important sa urmati anumite reguli de baza. Primul si cel mai important lucru este sa alegi cati bani esti dispus sa aloci pariurilor.

Nu trebuie sa ai nevoie de acesti bani imediat si trebuie sa fi pregatit in eventualitatea in care i-ai pierde. Acesti bani reprezinta portofoliul tau de pariere iar cantitatea va varia in functie de castigurile si pierderile tale. Odata ce ai acest portofoliu poti sa incepi sa-ti concepi planul miza.

De ce sa concepi planul miza?

Inainte de toate, este cea mai buna protectie impotriva unui tip periculos de euforie care poate sa intunece judecata pariorului dupa o serie de pariuri castigate. Aceasta este si una din cele doua surse de profit in pariurile sportive: primul il reprezinta realizarea unor previziuni bune, iar a doua este maximizarea potentialului financiar al pariurilor. Alegerea celui mai bun sistem-miza iti permite sa castigi mai multi bani riscand mai putin, deci de ce sa nu incerci?

Mize fixe

Daca esti nou in lumea pariurilor sportive este simplu sa reduci riscurile pariind aceeasi suma de bani la fiecare pariu. Te vei proteja astfel de erorile de judecata cauzate de euforia produsa de o serie de castiguri. In acelasi timp vei reduce major riscul de a pierde totul. Vei reduce riscul si mai mult daca miza ta reprezinta doar o mica fractie din portofoliul tau de pariere.

Sfatul nostru este sa alegi o suma fixa reprezentand intre 1% si 5% din totalul sumei alocate pariurilor sportive. O suma mai mare te-ar expune unui risc prea mare. Sistemul mizei (pariului) fix este foarte simplu dar nu-ti permit sa actionezi urmandu-ti instinctul pentru fiecare pronostic. Nici nu ia in considerare sansele portofoliului de pariere.

Mize proportionale

Obtand pentru o miza proportionala din suma totala a portofoliului tau itit permite sa depasesti ambele dezavantaje ale sistemului mizei fixe. Pariind un anumit procentaj din portofoliul tau iti permite sa:

  • sa schimbi suma de bani pe care o pariezi direct proportional cu marimea portofoliului
  • sa-ti modifici mizele intr-o oarecare masura pentru a tine cont de "banuielile" tale


Recomandam pentru fiecare pariu tu sa pariezi intre 1% si 5% din totalul sumei de bani din portofoliul tau

In concluzie, avantajul principal al acestor sisteme de baza sunt faptul ca sunt usor de folosit. Marele dezavantaj este faptul ca nu iau in considerare riscurile inerente ale fiecarui pariu. Dupa cum stiti nu ai acelasi sanse de castigare a pariului cu sanse de 1.2 si 10.

Probabilitatea ca evenimentul prezis sa se intample cu adevarat trebuie luat in considerare cand iti alegi marimea mizei.

Pariuri Sportive
 

Handicapul Asiatic la Pariuri

Handicapul Asiatic
Forum

Totul despre handicap

Handicap-asiatic.net te invata cum sa pariezi corect folosind handicapurile asiatice disponibile la majoritatea caselor de pariuri. Poti incerca chiar acum sa pui in aplicare un pariu de tip handicap asiatic printr-un click pe un banner din partea dreapta.

Daca explicatiile cu privire la handicapul asiatic prezente aici nu iti sunt de folos atunci iti sugeram sa ne contactezi si iti vom oferi cu placere toate detaliile solicitate.

Incercam intotdeauna sa va oferim o descriere amnuntita despre acest tip de pariu si speram ca detaliile rpezente pe acest website va sunt de folos.

Case cu Handicap Asiatic

bonus gratuit 150 RON

Case cu Handicap Asiatic

bonus gratuit 150 RON

Handicapul Asiatic

Handicapul asiatic este singura modalitate de pariere atunci cand o echipa are de exemplu o cota prea mica pentru a putea fi luata in considerare.

Pe handicap-Asiatic.net veti gasi explicatiile amanuntite ale acestei modalitati de pariere, precum si informatii despre casele de pariuri online unde puteti intalni aceasta metoda de pariere.

E bine de stiu ca inafara de handicapul asiatic mai exista si un handicap clasic, in care exista tip de pariuri si pentru x, in cazul in care pariul nu este castigat nici de dvs. nici de casa de pariuri.

Case cu Handicap Asiatic

bonus gratuit 150 RON