Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color grey color

Handicap Asiatic

Handicap Asiatic arrow Pariul Sigur
Pariul Sigur PDF Print E-mail
Pariul Sigur

Poti paria si obtine cu siguranta profit!

Ce este mai exact Pariul Sigur?

Cand cotele afisate pe diverse site-uri de agentii de pariuri variaza semnificativ pentru acelasi eveniment, poti obtine un oarecare profit indiferent de rezultatul evenimentului. Cum? Foarte simplu, pariind toate rezultatele posibile cand urmatoarea formula se aplica:

1/cota 1+1/cota 2+....+1/cota n < 1


Cum identific un Pariu Sigur?

Cotele se modifica atat de repede iar numarul evenimentelor sportive si al bookmakerilor este atat de mare incat este foarte greu, daca nu practic imposibil, sa identifici un Pariu Sigur fara ajutor. Diverse servicii de internet ofera posibilitatea de a compara cotele (servicii gratuite) sau alerte venite prin e-mail (servicii de tip abonament) in momentul in care apare oportunitatea unui Pariu Sigur.

Comparatorii cotelor reprezinta un instrument folositor pentru a paria pe cotele cele mai mari daca ai mai multe conturi la mai multe site-uri de agentii de pariuri. Cu toate astea, nu-ti face sperante in folosirea acestuia pentru a gasi arbitrajele in evenimentele sportive: bookmakerii sunt foarte rapizi in as ajusta cotele cand acestea nu se potrivesc.

Singurele servicii care iti ofera sanse reale in a plasa un Pariu Sigur sunt serviciile de alerta prin e-mail. Ti se va trimite un e-mail de indata ce se va descoperii un Pariu Sigur si astfel in decursul unei zile vei primi sute de astfel de alerte.

Ponturile noastre:

Pentu a justifica costurile serviciilor de alerta prin e-mail si pentru a obtine maximum de beneficii trebuie sa:

  • ai conturi la mai multi bookmakeri
  • ai conexiune la internet, sa fi on-line si sa efectuezi tranzactii imediat
  • verifici numarul maxim de mize pe care poti sa le plasezi la fiecare bookmaker inainte de a realiza arbitrajul
  • verifici regulile bookmakerilor, exista reguli specifice pentru fiecare sport in special pentru tenis
Pariuri Sportive
 

Handicapul Asiatic la Pariuri

Handicapul Asiatic
Forum

Totul despre handicap

Handicap-asiatic.net te invata cum sa pariezi corect folosind handicapurile asiatice disponibile la majoritatea caselor de pariuri. Poti incerca chiar acum sa pui in aplicare un pariu de tip handicap asiatic printr-un click pe un banner din partea dreapta.

Daca explicatiile cu privire la handicapul asiatic prezente aici nu iti sunt de folos atunci iti sugeram sa ne contactezi si iti vom oferi cu placere toate detaliile solicitate.

Incercam intotdeauna sa va oferim o descriere amnuntita despre acest tip de pariu si speram ca detaliile rpezente pe acest website va sunt de folos.

Case cu Handicap Asiatic

bonus gratuit 150 RON

Case cu Handicap Asiatic

bonus gratuit 150 RON

Handicapul Asiatic

Handicapul asiatic este singura modalitate de pariere atunci cand o echipa are de exemplu o cota prea mica pentru a putea fi luata in considerare.

Pe handicap-Asiatic.net veti gasi explicatiile amanuntite ale acestei modalitati de pariere, precum si informatii despre casele de pariuri online unde puteti intalni aceasta metoda de pariere.

E bine de stiu ca inafara de handicapul asiatic mai exista si un handicap clasic, in care exista tip de pariuri si pentru x, in cazul in care pariul nu este castigat nici de dvs. nici de casa de pariuri.

Case cu Handicap Asiatic

bonus gratuit 150 RON