Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color grey color

Handicap Asiatic

Handicap Asiatic arrow Criteriul Kelly
Criteriul Kelly PDF Print E-mail
Ce este mai exact?

Criteriul Kelly iti permite sa calculezi miza optima in concordanta cu sansele de pariere si cu prezicerea ta. Pariind mai mult ar insemna un risc inutil iar pariind mai putin ar implica mai putine returnari. Miza optima este reprezentata sub forma unui procentaj din suma totala pe care o aloci pariurilor sportive.

Cum imi calculez mizele folosind criteriul Kelly?

Pentru a calcula miza trebuie sa cunosti cota bookmaker-ului (C) si sa fi calculat cu acuratete probabilitatea unui rezultat favorabil al pronosticurilor tale (P). Asadar urmatoarea formula se aplica:

% = (OxP-1)/(O-1)

Atentie acest sistem iti va aduce un profit numai daca calculezi probabilitatea cu mai multa precizie decat un bookmaker. Daca estimarile tale sunt gresite strategia ar putea sa grabeasca pierderile.

Sfatul nostru

Limiteaza-ti mizele maxime pentru a evita riscul de a suferi pierderi semnificative. Stabileste-ti o limita pentru pierderile tale ( exemplu: 1,5% din portofoliul tau) sau inmultind procentajele date de criteriul Kelly cu un coeficient variind intre 0 si 0,5. Fii foarte disciplinat. Chiar daca ai vrea sa pariezi mai mult trebuie sa te limitezi la miza calculata de sistem.

Criteriul Kelly da rezultate pe termen lung. Tine minte intotdeauna caci criteriul Kelly este eficient doar daca esti mai bun in anticipa rezultatele evenimentelor mai bine decat bookmaker-ii si fi convins ca Agentia de Pariuri este aici pentru a te ajuta sa faci exact acest lucru.

Pariuri Sportive
 

Handicapul Asiatic la Pariuri

Handicapul Asiatic
Forum

Totul despre handicap

Handicap-asiatic.net te invata cum sa pariezi corect folosind handicapurile asiatice disponibile la majoritatea caselor de pariuri. Poti incerca chiar acum sa pui in aplicare un pariu de tip handicap asiatic printr-un click pe un banner din partea dreapta.

Daca explicatiile cu privire la handicapul asiatic prezente aici nu iti sunt de folos atunci iti sugeram sa ne contactezi si iti vom oferi cu placere toate detaliile solicitate.

Incercam intotdeauna sa va oferim o descriere amnuntita despre acest tip de pariu si speram ca detaliile rpezente pe acest website va sunt de folos.

Case cu Handicap Asiatic

bonus gratuit 150 RON

Case cu Handicap Asiatic

bonus gratuit 150 RON

Handicapul Asiatic

Handicapul asiatic este singura modalitate de pariere atunci cand o echipa are de exemplu o cota prea mica pentru a putea fi luata in considerare.

Pe handicap-Asiatic.net veti gasi explicatiile amanuntite ale acestei modalitati de pariere, precum si informatii despre casele de pariuri online unde puteti intalni aceasta metoda de pariere.

E bine de stiu ca inafara de handicapul asiatic mai exista si un handicap clasic, in care exista tip de pariuri si pentru x, in cazul in care pariul nu este castigat nici de dvs. nici de casa de pariuri.

Case cu Handicap Asiatic

bonus gratuit 150 RON