Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color grey color

Handicap Asiatic

Cum se joaca handicapul asiatic?
Cele mai bune predictii pentru acest tip de pariu le gasiti la 007soccerpicks.com pe pagina Asian Handicap Picks !
 
Multi vorbesc despre el, dar oare cati stiu cu adevarat despre ce e vorba? Sa incepem cu inceputul… Handicapul asiatic a fost ‘inventat’ pentru a reduce sporturi precum fotbalul cu 3 semne (1×2) la numai doua semne (1 si 2). De aici inainte o sa utilizam cu precadere 2 termeni de specialitate: favorit si underdog. Favorita este lesne de inteles ce substituie, iar underdogul (sau simplu: dogul) reprezinta echipa mai mica in acea partida. Afara de acesti doi termeni, mai exista notiunea de pariu valoros. Acesta este un numar egal cu produsul dintre cota si probabilitatea matematica de a se intampla acel eveniment. Din pacate, aceasta ecuatie are o mare necunoscuta, respectiv probabilitatea de reusita a pariului, acesta putand fi aproximata doar cu ajutorul experientei. Cand acest numar este mai mare sau egal cu 1, pariul este valoros!

Cand doua echipe sunt de valori apropiate, cotele sunt relativ egale, poate cu un mic avantaj pentru gazde. In acest caz, oricare din cele 3 semne are o valoare de peste @ This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it chiar. Dar ce se intampla cand raportul de forte al celor doua echipe este disproportionat? Atunci, favorita are un factor de multimplicare mai mic, nefiind asa atrative pentru public. In acel moment favorita porneste cu un handicap negativ, trebuind sa bata mai clar pentru a invinge pariul asiatic.

Logica e, teoretic simpla: dupa mult studiu asupra unui meci/grup de meciuri, specialistii caselor de pariuri seteaza valoarea acestui handicap, negativ pentru favorita si pozitiv pentru dog (egale dar de semn opus!). Pentru a intelege mai bine, iata un exemplu:

Arsenal - Steaua, sa presupunem ca Arsenal este la @1.30. Pariul favorabil englezilor are o valoare relativ scazuta, iar pentru a putea gasi o mai mare valoare, casele seteaza un handicap. Pentru o cota de 1.30, se poate ajunge la -1/+1 sau chiar -1.5/+1.5. Astfel, la -1/+1, Arsenal castiga pariul daca bate la 2 sau mai multe goluri diferenta si pierde in cazul unui egal sau o infrangere de orice fel. Steaua castiga doar la x2. Daca Arsenal invinge la fix un gol diferenta, pariul este declarat nul. In ca!ul limitei de 1.5 goluri, Arsenal castiga la victorie la 2 sau mai multe golui, in timp ce Steaua castiga la x2. Diferenta dintre -1 si -1.5 este evidenta, dar si valoarea cotelor difera in functie de risc, astfel, pentru Arsenal (-1) putem avea undeva in jur de @ This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it , iar pentru Arsenal (-1.5) avem peste @ This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it

 

Asadar, handicapul asiatic reprezinta stabilirea momentului cand favorita are sanse egale cu underdogul.

 

Daca una dintre cele doua echipe este considerata favorita certa atunci casa de pariuri va acorda echipei mai slab cotate un avantaj din start. Acest avantaj poate fi de 0,5 goluri, 1 gol, 1,5 goluri, 2 goluri etc. Astfel, daca echipa A primeste un handicap de +0,5 goluri impotriva echipei B, iar pariul vostru este pe echipa A, veti castiga daca meciul se va termina cu victoria echipei A sau egal: 1-0 scor final pentru echipa A devine 1,5 -0 prin aplicarea handicapului iar 1-1 scor final devine 1,5-1 pentru echipa A prin aplicarea handicapului. Daca pariati pe echipa B, aceasta porneste cu acelasi handicap, insa cu minus, deci -0,5 goluri iar pariul vostru va fi castigator doar daca echipa B va castiga meciul, la orice scor.

Ce se intampla insa daca handicapul este de +1 pentru echipa A? Ei bine, veti face aceleasi calcule prin aplicarea handicapului la scorul final cu urmatoarea mentiune: in cazul in care echipa A va pierde la un gol diferenta, sa spunem cu 1 la o, scorul prin aplicarea handicapului devine 1-1. Deoarece, dupa cum am spus, handicapul asiatic elimina egalul, in acest caz, pe oricare echipa ati pariat, veti primi miza inapoi.

Ok, toate bune si frumoase pana aici iar lucrurile va sunt, sper eu, clare. De aici insa situatia se complica putin asa ca fiti atenti. Pe langa handicapul asiatic din exemplele de mai sus (sa-i spunem handicap asiatic simplu), exista si handicapul asiatic dublu. Esentialul aici este ca miza pe care o puneti pe pariul respectiv va fi impartita egal in doua pariuri distincte la aceeasi cota. Astfel, la un handicap de 0,+0,5 goluri pentru echipa A, daca pariati pe echipa A veti avea de fapt 2 pariuri, unul cu handicap 0 iar celalalt cu handicap de +0,5. Daca echipa A va castiga, ambele handicapuri vor fi acoperite, si veti castiga amandoua pariurile. In cazul unui egal, jumatate din miza va fi returnata - primul pariu. Al doilea pariu va fi castigator - veti castiga jumatate din miza initiala inmultita cu cota pariului. Daca echipa B va castiga, ambele pariuri vor fi pierdute, deoarece handicapurile nu sunt acoperite - veti pierde intreaga miza.

Respectiv veti face aceleasi calcule daca intalniti handicapuri de genul +1,+1,5 sau +2,+2,5 etc. Retineti ca pariind pe echipa B din exemplul de mai sus, aceasta va porni cu un handicap de 0,-0.5, asadar veti avea din nou 2 pariuri distincte, primul cu handicap 0 iar al doilea cu handicap -0,5.

Pentru a complica parca lucrurile si mai mult, casele de pariuri prezinta handicapul asiatic in forme diferite. Astfel, handicapul +0,+0,5 ( Bet365) este similar cu +0,25 (10Bet) si cu +1/4 (Gamebookers). E simplu daca va ganditi ca 0,25 reprezinta de fapt media dintre 0 si 0,5 iar 1 impartit la 4 este egal cu 0,25. Similar, +1, +1,5 este acelasi lucru cu +1,25 (media dintre 1 si 1,5) si +1 1/4 (1+0,25).

Nu toate casele de pariuri ofera handicap asiatic si nu pentru toate meciurile. Cele mai bune case de pariuri pentru handicap asiatic la care am jucat sunt Pinnacle si Bet365. Nu pariati pe handicap asiatic decat daca stiti sigur pe ce pariati - e vorba de banii vostri, nu uitati. Cautati informatii in sectiunea de help a caselor de pariuri sau folositi cu incredere Google daca aveti nelamuriri.

 


 
Handicap Asiatic este o metoda de a paria pe un eveniment ce presupune acordarea (virtual, de catre casa de pariuri) unui avans de goluri pentru echipa care este mai slab cotata. Acest avans in goluri poate fi si zecimal (unele case de pariuri afiseaza handicapul in format fractional) astfel fiind excluda varianta unui scor egal.

Optiunea Handicap Asiatic ofera valoare sporita pariorului si are un potential de risc mai redus decat parierea in stil “Castig-Egal-Castig”. Trebuie sa selectati echipa favorita care sa depaseasca un handicap sau care sa se opuna unei echipe favorite care utilizeaza un handicap. Tipul de pariu Handicap Asiatic este alcatuit din doua componente, linia de handicap si linia de bani.

Handicap (0)
Castigati daca echipa pe care ati pariat castiga meciul. Daca partida se incheie la egalitate (0 goluri diferenta), suma pariata vi se returneaza.

Handicap (+0.25)
Castigati daca echipa pe care ati pariat castiga meciul. Daca partida se incheie la egalitate, pariul se imparte in doua - o jumatate a mizei se considera castigatoare iar cealalta jumatate este rambursata in contul dumneavoastra.

Handicap (+0.50)
Castigati daca echipa pe care ati pariat termina partida la egalitate sau invinge.

Handicap (+0.75)
Castigati daca echipa pe care ati pariat termina partida la egalitate sau invinge. Daca este invinsa la un gol diferenta, pierdeti jumatate din miza pariata.

Handicap (+1)
Castigati daca echipa pe care ati pariat termina partida la egalitate sau invinge. Daca este invinsa la un gol diferenta, suma pariata vi se returneaza.

Handicap (+1.25)
Castigati daca echipa pe care ati pariat termina partida la egalitate sau invinge. Daca este invinsa la un gol diferenta, pariul se imparte in doua - o jumatate a mizei se considera castigatoare iar cealalta jumatate este rambursata in contul dumneavoastra.

Handicap (+1.5)
Castigati daca echipa pe care ati pariat invinge, termina partida la egalitate sau este invinsa la un gol diferenta.

Handicap (+1.75)
Castigati daca echipa pe care ati pariat invinge, termina partida la egalitate sau este invinsa la un gol diferenta. Daca este invinsa la doua goluri diferenta, pierdeti jumatate din miza pariata.

Handicap (+2)
Castigati daca echipa pe care ati pariat invinge, termina partida la egalitate sau este invinsa la un gol diferenta. Daca este invinsa la doua goluri diferenta, miza pariata vi se returneaza.

Handicap (+2.25)
Castigati daca echipa pe care ati pariat invinge, termina partida la egalitate sau este invinsa la un gol diferenta. Daca este invinsa la doua goluri diferenta, pariul se imparte in doua - o jumatate a mizei se considera castigatoare iar cealalta jumatate este rambursata in contul dumneavoastra.

Handicap (+2.5)
Castigati daca echipa pe care ati pariat invinge, termina partida la egalitate sau este invinsa la mai putin de trei goluri diferenta.

Handicap (-0.25)
Castigati daca echipa pe care ati pariat invinge la cel putin un gol diferenta. Daca partida se incheie la egalitate, pierdeti jumatate din miza pariata.

Handicap (-0.5)
Castigati daca echipa pe care ati pariat castiga meciul.

Handicap (-0.75)
Castigati daca echipa pe care ati pariat castiga meciul la cel putin doua goluri diferenta. Daca castiga la diferenta de un gol, pariul se imparte in doua - o jumatate a mizei se considera castigatoare iar cealalta jumatate este rambursata in contul dumneavoastra.

Handicap (-1)
Castigati daca echipa pe care ati pariat castiga meciul la cel putin doua goluri diferenta. Daca castiga la diferenta de un gol, miza pariata vi se returneaza.

Handicap (-1.25)
Castigati daca echipa pe care ati pariat castiga meciul la cel putin doua goluri diferenta. Daca castiga la diferenta de un gol, pierdeti jumatate din miza pariata.

Handicap (-1.50)
Castigati daca echipa pe care ati pariat castiga meciul la cel putin doua goluri diferenta.

Handicap (-1.75)
Castigati daca echipa pe care ati pariat castiga meciul la cel putin trei goluri diferenta. Daca castiga la diferenta de doua goluri, pariul se imparte in doua - o jumatate se considera castigatoare iar cealalta jumatate este rambursata in contul dumneavoastra.

Handicap (-2)
Castigati daca echipa pe care ati pariat castiga meciul la cel putin trei goluri diferenta. Daca castiga la diferenta de doua goluri, miza pariata vi se returneaza.

Handicap (-2.25)
Castigati daca echipa pe care ati pariat castiga meciul la cel putin trei goluri diferenta. Daca castiga la diferenta de doua goluri, pierdeti jumatate din miza pariata.

Handicap (-2.50)
Castigati daca echipa pe care ati pariat castiga meciul la cel putin trei goluri diferenta.

 

 

Handicapul Asiatic la Pariuri

Handicapul Asiatic
Forum

Totul despre handicap

Handicap-asiatic.net te invata cum sa pariezi corect folosind handicapurile asiatice disponibile la majoritatea caselor de pariuri. Poti incerca chiar acum sa pui in aplicare un pariu de tip handicap asiatic printr-un click pe un banner din partea dreapta.

Daca explicatiile cu privire la handicapul asiatic prezente aici nu iti sunt de folos atunci iti sugeram sa ne contactezi si iti vom oferi cu placere toate detaliile solicitate.

Incercam intotdeauna sa va oferim o descriere amnuntita despre acest tip de pariu si speram ca detaliile rpezente pe acest website va sunt de folos.

Case cu Handicap Asiatic

Case cu Handicap Asiatic

Handicapul Asiatic

Handicapul asiatic este singura modalitate de pariere atunci cand o echipa are de exemplu o cota prea mica pentru a putea fi luata in considerare.

Pe handicap-Asiatic.net veti gasi explicatiile amanuntite ale acestei modalitati de pariere, precum si informatii despre casele de pariuri online unde puteti intalni aceasta metoda de pariere.

E bine de stiu ca inafara de handicapul asiatic mai exista si un handicap clasic, in care exista tip de pariuri si pentru x, in cazul in care pariul nu este castigat nici de dvs. nici de casa de pariuri.

Case cu Handicap Asiatic